Összefogás a Batthyány Kázmér Gimnáziumért!
FEF = FIDELITATE ET FORTITUDINE - Hűséggel és Bátorsággal az igazunk mellett!!!
Vasárnap, 2018-05-27, 14.55.04, | .
» Honlap-menü
» A fejezet kategóriái
Mede Norbert "felolvasása" 2012.05.03 SZT gyűlésén! [35]
Kisváros XVII évf. 4. sz. - 2012. május [3]
Pályázatok [145]

» like
<
Főoldal » Cikkek » Mede Norbert "felolvasása" 2012.05.03 SZT gyűlésén! [ Új bejegyzés hozzáadása ]

2012.05.03. SZT gyűlésen Mede Norbert felolvasta!

Kategória: Mede Norbert "felolvasása" 2012.05.03 SZT gyűlésén! | Hozzáadta:: qwertzuiop (2012-05-04)
Megtekintések száma: 416 | Hozzászólások: 8
Összes hozzászólás: 8
8  
Az utolsó mondatra reagálnék. Igen, illik 15 perccel korábban beérni, de itt tanóránként 15 perc csúszás van (+ szünetekből adódó, de az nem sokat módosít). Nálunk anno volt olyan, hogy faktok miatt valakinek 4. órára kellett csak bejönni. Ezen a napon ez 45 perc csúszást jelent. Ha bejön 15 perccel korábban, akkor csak az első óráját késte le. Ha nem, akkor még a rákövetkezőre is későn ér be. A másik félnek valószínűleg az első reakciója az lesz erre, hogy ilyenkor a diákok szóljanak egymásnak, ami jogos is, de ebben az esetben akkor nem megint arról van-e szó, hogy a vezetésnek meg még előbb kellett volna szólni? smile

7  
Ezt is egy tanár írta nekem:
"Nem a fenntartóval kell egyezkedni, hanem a tantestülettel. Előző nap az összes tanárt felhívta, hogy bemennek-e az iskolába másnap,ekkor közölhette volna a rövidített órákat is, és értesítjük a szülőket! Értelmetlen , nem egyeztetett ad hoc döntést hozott Ezt a napot elő tudta volna készíteni, mert egy nappal később kezdtük a tanítást. És tudjuk, hogy benn volt az iskolában másik 3 ember társaságában. Az ő segítségükkel előkészíthette volna a másnapi teendőket.

6  
Előtte való nap az összes tanárt felhívta, hogy mennek-e másnap iskolába! Ekkor lehetett volna tájékoztatni őket a rövidített órákról, és ők a levlistákon keresztül elérik a szülőket! VAGY a szünet utáni napon benn volt az iskolában, a mayorból küldhetett volna üzenetet a szülőknek.

5  
Látjátok, neki nem fontos, hogy időben szóljon! Mint ahogy az sem, hogy emiatt dolgozatok tömege maradt el! Ez neki csak csepp a tengerben! Indifferenes tény! Mint ahogy az is, hogy az iskola a 20. helyen áll!!!

4  
Akkor még egyszer mondjuk, hogy érthető legyen: "s később érkező kollégák és tanulók, nem tudva erről, nem értek be óráikra". Most már világos, hogy mi a gond azzal, ha aznap jelenti be a változást???

3  
A szülők tudta nélkül rendelt el rövidített órákat. Nekem is gondot okozott, hogy a gyerekek előbb végeztek. Ez felhárorító!

2  
Az a probléma, hogy a rövidített órákról előzetesen nem tájékoztatta a gyerekeket és a szülőket. Az alsósoknak , akik nem mindig önállóan közlekednek, nem mindegy, mikor ér véget a tanítás. Én is szeretem tudni, hogy a hatodikos fiam mikor végez, merre jár. Azért nem volt csak gond, mert a nagymama a közelben lakik, és elment hozzá a fiam. Tudok olyan szülőről, akinek őrült szervezésébe került, hogy megoldja a vártnál korábbi hazamenetelt.

1  
Tiszta a kép: mostantól a kiszámítható (az előre tervezett és kihirdetett) egyenértékű a kiszámíthatatlannal.
Érdekes, hogy retorzióban gondolkodik és nem abban, hogy a későn érkezők lekésték a tanítást!
Először illik korábban bejelenteni! Csak 15 perces csúszás lehetett, 30 nem?

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
» Belépés

» Mini-chat
Adományokat a következő
KH számlára lehet befizetni!
10401983-86695149-51501024
» facebook
» Statisztika


» Keresés
Copyright MyCorp © 2018Honlapszerkesztő - uCoz