Összefogás a Batthyány Kázmér Gimnáziumért!
FEF = FIDELITATE ET FORTITUDINE - Hűséggel és Bátorsággal az igazunk mellett!!!
Szombat, 2024-04-20, 13.17.38, | .
» Honlap-menü
» A fejezet kategóriái
Előzmények [2]
Katarzis [15]
Törekvéseink [59]
Videók [24]
Cikkek [29]
Riportok [3]
Más események [23]
Rádió [5]
alapítványok [2]
meghívók [19]
iskola [4]
jegyzőkönyvek [3]

» like
<
Főoldal » 2012 » Június » 15 » Közmeghallgatás igéretek - Szabó József polgármester úrnak címzett levél /2012.06.15/
13.12.52
Közmeghallgatás igéretek - Szabó József polgármester úrnak címzett levél /2012.06.15/
  
A Szabó József polgármester úrnak címzett levél az alábbi linken érhető el: 
http://fef.ucoz.hu/_ld/0/29_Szab_Jzsef_2012.pdf

 


Kategória: Törekvéseink | Megtekintések száma: 1358 | Hozzáadta:: vbege | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 7
7 neutrino  
0
Természetesen költői volt a kérdés. Ennyire azért képben vagyok. cool

6 Nadzsi1  
0
Polgi válaszolt már? Van valami fejlemény ez ügyben?

5 neutrino  
0
Mikkamakka (Ma 02.37.42)

„Nagy a baj, a városban nincs valódi gazdája az oktatásnak. és ami jó azt is szét akarják verni.”

A helyzet az, hogy nem az oktatásnak, de a városnak sincs gazdája, „jó gazdája”. Milyen gazdák azok, akik a város egyensúlyban maradó fejlődése helyett, a betelepülések „felpörgetésével” a várost túlfejlődésbe kényszerítették (vajon kiknek volt ebből haszna?). Így infrastrukturális válságot idéztek elő, ehhez hozzájött a gazdasági válság. Városunk szinte lehetetlen helyzetbe került, de lett egy-két milliárdosunk.

4 Mikkamakka  
0
Még annyi, hogy a leendő kis elsősök közül egy osztály a Sárgaházban fogja kezdeni a tanévet, egy másik pedig tudomásom szerint a zeneiskolát használja majd délelőtt...Nincs hely az iskolákban..
A sárgaházi osztály hová megy ki udvarra? Hol ebédel? Hol lesz a heti 5 testnevelés órája????Ki vállalja a felelősséget,ha bármi baj történik? A pedagógusok? Szerintem nem az ő felelősségük, hanem azoké, akik az elmúlt években nem kezelték ezt a problémát! Továbbra is azt gondolom, hogy a gimi épülete kell nekik!
Nagy a baj, a városban nincs valódi gazdája az oktatásnak. és ami jó azt is szét akarják verni.
Szerintem továbbra is nyitott szemmel kell járnunk!

3 Mikkamakka  
0
Tudomásom szerint folyik egy pályáztatás a városban is, az egyik általános iskolában. Az egyik pályázónak lejárt az erkölcsi bizonyítványa, amelyet a pályázathoz csatolt, azonnal formai hibára hivatkozva kizárták. Mintha a gimiben is ez lett volna a helyzet......Akkor lehet pótolni vagy nem? Van-e kettős mérce vagy nincs????
wacko

2 neutrino  
0
Akárhogyan is lesz, szerintem nem volt, és most sem hiábavaló kiállni, és nem hátrálni az érdekeinkért!
Sem a Czita, sem a tanárikar nem vesztese ennek az ügynek!
A vesztes a Mede, de egy ilyen erkölcsi toprongy teljesen érdektelen. Még az ügy elején azt hittem, hogy gondolkodásra képes lény (mégis csak gimnáziumi tanár), de rá kellett jöjjek, a saját érdekeit sem ismerte fel; egy agy halott. A hatalom is ejtette már. Ettől a ponttól, mehet vissza Írországba.
Hatalmasat vesztett még a polgármester. Gyáva szolgalelkűsége erősebb volt, a nyilvánvaló jövőbeni érdekeinél (a következő szavazáson ezt meg fogja tapasztalni)!
A Szülők Tanácsa előtt viszont le a kalappal! Mindent, maximális elismerést érdemel az időt, energiát nem kímélő, érvekkel, törvényi pontokkal alátámasztott, a gyermekeink érdekében kifejtett tevékenységük! A kiállásuk, amit a szabad, demokratikus véleménynyilvánítás mellett tettek (tesznek), szintén tiszteletet érdemel. KÖSZÖNJÜK!

1 FeF1  
0
Itt egyetlen vesztes van, az pedig Czita Zoli.
Norbinak megismerhettük az igazi arcát és az értékrendjét. A polgármester csicskásaként ment és megy szembe mindenkivel. A tanárok és szülők jól ismerték, mert előzőleg folyamatosan támogatták és segítették. Hős lehetett volna, de mindent eldobott.
Sajnos csak a polgármester és a fenntartó számára van jobb, nekünk szülőknek és a gyerekeinknek sajnos nincs. Farkas Csabánál mindezek a pályázatában a legelső helyen, a gyerekeink valahol csak a sor végén szerepelnek. A legfelsőbb pletykák szerint őt is a polgármester kérte fel és hozta ide. Mindenféle vezetői tapasztalat és bizonyítás nélkül, nevető harmadikként 5 évre besétál a számára meghatározott helyre. A törvény, a kiírás jogszerűsége kit érdekel. Ahogy a Medét, úgy ezt is már eldöntötték. Felesleges rágódni és bármit is csinálni, senkit sem érdekel, hogy a nép, mi szülők mit akarunk. Szépen lassan hűbéri rendszer alakul, mi vagyunk a vazallusok.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
» Belépés

» Mini-chat
Adományokat a következő
KH számlára lehet befizetni!
10401983-86695149-51501024
» facebook
» Statisztika


» Keresés
» Naptár
«  Június 2012  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Copyright MyCorp © 2024Honlapszerkesztő - uCoz